Πέμπτη, 03 Μάρτιος 2016 09:43

Waste to Energy

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με την υποστήριξη του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, διοργανώνει μια επιχειρηματική αποστολή στη Γερμανία που θα έχει θέμα “Waste to Energy - Η εκμετάλλευση οργανικών αποβλήτων μέσω βιοαερίου“.

Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί στην περίοδο από 30 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου και οι επισκέψεις θα γίνουν στο Μόναχο και στη Νυρεμβέργη στην Βαυαρία.

Στόχος της αποστολής είναι η επένδυση στη μεταφορά τεχνογνωσίας, η προώθηση του συγκεκριμένου τομέα στην Ελλάδα, καθώς και η εξέταση της επίτευξης μελλοντικών συνεργασιών μεταξύ ελληνικών και γερμανικών επιχειρήσεων και οργανισμών.

Η αποστολή απευθύνεται κυρίως σε εκπροσώπους του γεωργικού και του αγροτικού τομέα, της βιομηχανίας τροφίμων, σε μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενέργειας, σε κλαδικούς φορείς και επιχειρήσεις και στον πολιτικό χώρο.

Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία για την αποστολή και το αναλυτικό περιεχόμενο, θα μπορέσετε να πάρετε από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

 

Σχετικά άρθρα (ταξινόμηση ανα tag)

αρχή της σελίδας