Πανεπιστήμιο Αιγαίου σχολή περιβάλλοντος μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα περιβάλλοντος

 

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΣΧΟΛΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

 

 

Το Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για το ακαδ. έτος 2016-2017, για συμμετοχή στα παρακάτω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ :

1. ΠΜΣ στην ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016.

Για την προκήρυξη πατήστε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Π.Μ.Σ. πατήστε εδώ.
Επικοινωνία:
τηλ: 2251036212, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. @ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

2. ΠΜΣ στην ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016.

Για την προκήρυξη πατήστε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Π.Μ.Σ. πατήστε εδώ.

Επικοινωνία: τηλ: 2251036246, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Τα ανωτέρω ΠΜΣ διαρκούν τρία διδακτικά εξάμηνα (18 μήνες) και υλοποιούνται σε περιβάλλον μικτής διαδικασίας μάθησης με πρότυπες συνδυαστικές μορφές εκπαίδευσης, οι οποίες περιλαμβάνουν: [α] ένα πενθήμερο κύκλο εντατικών διαλέξεων που πραγματοποιείται στην έδρα του Τμήματος στην αρχή κάθε ακαδημαϊκού εξαμήνου (Οκτώβριο, Φεβρουάριο, Ιούλιο), [β] ηλεκτρονικές διαδικασίες σύγχρονης μάθησης, με αξιοποίηση σχετικής πλατφόρμας, που υποστηρίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία κατά τη διάρκεια όλων των εβδομάδων σπουδών των δύο πρώτων ακαδημαϊκών εξαμήνων και που πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες. Κατά τη διάρκεια του τρίτου εξαμήνου εκπονείται μόνο διπλωματική εργασία.

Όπως είναι γνωστό, από 10-14 Ιουλίου 2016, θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα το 23ο Διεθνές Συνέδριο Θορύβου και Δονήσεων - ICSV23, που θα πραγματοποιηθεί με τη του International Institute of Acoustics and Vibration (IIAV) και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Δήμου Αθηναίων.

Στο πλαίσιο του 23ου Διεθνούς Συνεδρίου Θορύβου και Δονήσεων, με την συνεργασία της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, οργανώνεται ειδική τεχνική ημερίδα (Special Workshop) με τις παρακάτω θεματικές ενότητες :

Εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 2002/49/ΕΚ σε χώρες της Νότιας Ευρώπης.
Στρατηγική Χαρτογράφηση Περιβαλλοντικού Θορύβου στα μεγάλα πολεοδομικάσυγκροτήματα, στα αεροδρόμια, στους αυτοκινητοδρόμους και τους σιδηροδρόμους, Ήσυχες Περιοχές, και Σχέδια Δράσης στην Ελλάδα, Κύπρο και λοιπές στις χώρες της Νότιας Ευρώπης (Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία)
Εφαρμογή νέων κοινών μεθόδων αξιολόγησης του θορύβου (EU project CNOSSOS) για τον θόρυβο από οδική, σιδηροδρομική, και αεροπορική κυκλοφορία, στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του Annex II της Οδηγίας

Σχετικά άρθρα (ταξινόμηση ανα tag)

αρχή της σελίδας